Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Centre Logístic dels Jocs Mediterranis obre les portes

Situat al Refugi 1 del Moll de Costa de Tarragona, es convertirà en el punt principal d’emmagatzematge i distribució de materials i d’entrega d’acreditacions de voluntaris

Diari de Tarragona

Whatsapp

El Centre Logistic Tarragona (CLT) obre avui les seves portes. L’espai està situat al Refugi 1 del Moll de Costa de Tarragona i es convertirà en el punt principal d’emmagatzematge i distribució de materials dels Jocs Mediterranis, així com en el centre d’entrega d’acreditacions de voluntaris, organització i proveïdors de Tarragona 2018.

A més, des del CLT es procedirà a l’organització i entrega dels packs de roba dels diferents col·lectius de l’esdeveniment.

La instal·lació del Refugi 1 disposarà de tres espais diferenciats: la zona d’emmagatzematge i distribució de materials i mercaderies (neveres, menjar, packs...), el punt d’entrega d’acreditacions i roba per a voluntaris, proveïdors i organització; i un darrer espai que donarà servei a la competició d’esquí nàutic, que tindrà lloc a les instal·lacions de Marina Port Tarraco els dies 23 i 24 de juny.

Es preveu que més de 2.000 persones passin pel Centre Logistic des d’avui fins al final dels Jocs Mediterranis. L’horari d’obertura del CLT és de dilluns a dissabte de 10 a 14h i de 16 a 20h.

Temas

Comentarios

Lea También