El PP de Reus promet un pla d'ocupació amb 600.000 euros extrets dels sous dels regidors

L'economia, els serveis socials i la planificació urbanística, els tres grans eixos del programa electoral dels populars. Pots consultar el programa electoral sencer en PDF

19 mayo 2017 22:51 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El PP de Reus promet un pla d'ocupació amb 600.000 euros provinents del 'no sou' dels regidors. Els populars ja fa temps que van anunciar que, si governen la ciutat, els regidors només cobrarien per assistències, la qual cosa ja suposarà un estalvi anual de 300.000 euros, els quals sumats a altres retallades -com reduir un 50% el càrrec de confiança-, es destinarien a donar ocupació a una cinquantena de persones. El PP també proposa reduir al 50% el cost de les parades i de les terrasses a la via pública. Els populars han presentat aquest dilluns el seu programa electoral que gira entorn tres eixos: l'economia, ocupació i turisme, els serveis socials i una ordenació urbanística adaptada a cada zona.

"No és tan important un pla general com plans específics perquè cada zona de la ciutat necessita una intervenció diferenciada", ha afirmat el candidat Sebastià Domènech. Segons els populars, la clau radica en una planificació urbanística "flexible". "Tant la zona centre com els barris pateixen desocupació d'habitatges, però es deu a problemàtiques diferents", ha diferenciat el candidat. Per això, i a més de seguir treballant en el nou Pla d'Ordenació Urbana Municipal, el PP vol apostar per un planejament de ciutat progressiu. En aquest sentit, Domènech s'ha compromès a impulsar el pla Reus Rehabilita, una iniciativa público-privada per a la recuperació dels espais residencials i la dinamització dels comerços. "Volem una ciutat que es gestioni des de l'eficàcia, l'austeritat i la responsabilitat per recuperar el que sempre ha estat la nostra: innovadora, emprenedora i dinàmica", ha conclòs el cap de llista.

Comentarios
Multimedia Diari