Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Baixen les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 3 d'abril

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

De matinada augmentarà la nuvolositat i quedarà entre molt ennuvolat i cobert, especialment al sector central del litoral i prelitoral, així com a la resta de la meitat nord i est on, a més, hi haurà el creixement de nuvolades. Al llarg de la tarda, s'obriran clarianes per l'oest.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament o moderadament més baixa i, en molts casos, es donarà al final del dia. La màxima baixarà moderadament. La mínima es mourà entre -2 i 3 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 0 i 5 ºC a la depressió Central i al nord-est, entre 2 i 7 ºC al prelitoral i entre 5 i 10 ºC al litoral. La màxima es mourà entre 8 i 13 ºC al Pirineu, entre 10 i 15 ºC al Prepirineu i al nord-est, entre 15 i 20 ºC al terç sud i entre 12 i 17 ºC a la resta del territori.

Vent

De matinada el vent serà fluix i de direcció variable. A la meitat oest bufarà el vent de components nord i oest entre fluix i moderat amb cops forts, sobretot de mestral al final del dia a les Terres de l'Ebre i al sud del cap de Salou. A banda, al nord de la Costa Brava bufarà la tramuntana també amb algun cop fort. A la resta dels sectors, serà fluix i variable, amb predomini del component est al centre del dia.

Visibilitat 

La visibilitat serà bona a la meitat sud i a Ponent i, en canvi, serà regular o localment dolenta a la resta.

Tendència per a demà

Al llarg de la matinada tendirà a minvar la nuvolositat i a mig matí quedarà serè o poc ennuvolat. A partir d'aleshores, creixeran nuvolades a zones de muntanya on quedarà mig ennuvolat, puntualment molt. A banda, al final del dia augmentarà la nuvolositat d'oest a est.

Temas

Comentarios