El Temps a Tarragona: Inversió tèrmica matinal

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 24 de febrer

23 febrero 2020 18:48 | Actualizado a 25 febrero 2020 19:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat amb el pas de núvols alts i prims. Tot i això, al matí podran aparèixer alguns intervals de núvols baixos a l'extrem sud del litoral i a la Costa Brava, on també se'n poden formar a la tarda.

Temperatures

Temperatura similar o lleugerament més alta, tant mínima com màxima. Hi haurà inversió tèrmica matinal. La mínima oscil·larà entre -3 i 2 ºC al Pirineu, entre 0 i 5 ºC al Prepirineu, la depressió Central, entre 2 i 7 ºC al prelitoral i entre 6 i 11 ºC al litoral. La màxima es mourà entre 17 i 22 ºC al Pirineu, al Prepirineu, l'altiplà Central i litoral, i entre 20 i 25 ºC a la resta del territori.

Vent

Fins a l'inici del matí i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. La resta de la jornada bufarà de component sud i oest fluix amb cops moderats, més reforçat al litoral

Tendència per a demà

La nuvolositat augmentarà d'oest a est, sobretot a partir de mig matí, i el cel quedarà entre molt ennuvolat o cobert en general durant les hores centrals del dia. A partir del vespre, la nuvolositat minvarà d'oest a est, tot i que al vessant nord del Pirineu es mantindrà el cel cobert, així com al sud de la Costa Brava i al nord del litoral i prelitoral central.

Comentarios
Multimedia Diari