El Temps a Tarragona: Les temperatures i la previsió s'estabilitzen

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 1 d'octubre.

30 septiembre 2020 08:50 | Actualizado a 30 septiembre 2020 17:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Cel poc o mig ennuvolat pel pas de bandes de núvols alts. Al llarg del matí també n'arribaran de mitjans i creixeran nuvolades al quadrant nord-est, que deixaran el cel molt ennuvolat o localment cobert al terç nord i mig ennuvolat a la resta del territori. A banda, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, a punts del prelitoral i de la depressió Central, que a la nit tornaran a aparèixer al sector central del litoral i prelitoral.

Pluja

De matinada no es descarta algun plugim minso o inapreciable a punts del litoral. A partir de migdia s'espera precipitació feble al vessant nord del Pirineu i a partir de migdia alguns ruixats d'intensitat entre feble i moderada a punts del quadrant nord-est; al final del dia no es descarta algun ruixat al sector central del litoral i prelitoral. La quantitat de precipitació serà entre minsa i poc abundant. La cota de neu voltarà els 2.700 metres, tot i que al vessant nord del Pirineu baixarà fins als 2.500 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta; la màxima baixarà lleugerament al quadrant nord-oest, pujarà a la meitat sud del litoral i serà semblant a la resta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i regular. Fins a primera hora del matí hi haurà boirina a valls i fondalades de l'interior.

Vent

Durant la matinada el vent serà fluix i variable, amb terral al litoral i algunes calmes locals. Al llarg del matí i fins al vespre bufarà fluix amb cops moderats en conjunt; de component oest a la meitat oest, i de component nord i est a la meitat est. Al final del dia el vent afluixarà i hi haurà intervals de vent en calma.

Tendència per a demà

Al llarg de la matinada la nuvolositat augmentarà fins a quedar molt ennuvolat o cobert arreu fins al vespre. A partir de llavors tendiran a obrir-se clarianes per ponent que amb el pas de les hores avançaran d'oest a est i acabaran deixant el cel poc ennuvolat a la nit, si bé al Pirineu i Prepirineu i al quadrant nord-est es mantindrà entre mig i molt ennuvolat la resta de la jornada.

Comentarios
Multimedia Diari