Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: Sol i temperatures més altes

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 23 d'abril

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest divendres, 23 d'abril. Foto: Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 23 d'abril. Foto: Meteocat

Situació general

Cel serè en general. Fins a primera hora del matí hi haurà alguns intervals de núvols baixos a l'extrem sud i a l'interior del quadrant nord-est. A partir de migdia creixeran núvols d'evolució diürna a zones de muntanya, sobretot al Pirineu i Prepirineu. A la tarda arribaran bandes de núvols alts pel sud-oest del país i al final del dia es formaran núvols baixos a punts del litoral.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima baixarà lleugerament arreu, si bé el descens serà puntualment moderat a punts de l'interior; rondarà entre 6 i 11 ºC al litoral sud i central i entre 1 i 6 ºC a la resta del país. Per la seva banda, la màxima serà moderadament més alta, excepte a punts del sector central del litoral on pujarà lleugerament; voltarà entre els 13 i 18 ºC al sector central del litoral i entre els 18 i 23 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent. Amb tot, a primera hora del matí hi haurà boirina en algunes valls i fondalades de l'interior, sobretot a la vall de l'Ebre.

Vent

El vent bufarà fluix i variable al principi i al final del dia. La resta del dia s'imposarà el component sud i est entre fluix i moderat.

Temas

Comentarios

Lea También