El Temps a Tarragona: continua el bon temps

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 5 de desembre

04 diciembre 2018 18:12 | Actualizado a 01 marzo 2019 12:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Domini del cel serè en general, tot i que al matí creuarà alguna franja de núvol alt i prim pel terç nord del país i a partir de la tarda núvols alts i alguns de mitjans a qualsevol punt del país. Independentment, hi haurà núvols baixos fins a mig matí a la depressió Central, que puntualment romandran tot el dia al nord de Ponent i de l'altiplà Central. A més, també n'hi haurà al litoral, els quals seran més abundants al sector nord.

Temperatures

Temperatura mínima similar o lleugerament inferior, amb inversió tèrmica matinal a l'interior. Rondarà entre -3 i 2 °C al Pirineu i al Prepirineu, entre 0 i 5 °C a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 4 i 9 °C a la resta del prelitoral i al litoral nord i entre 8 i 13 °C a la resta del litoral. Pel que fa a la temperatura màxima serà similar, per bé que baixarà a punts del litoral i del nord de la depressió Central. Oscil·larà entre 15 i 20 °C al litoral i al prelitoral, entre 6 i 11 °C al nord del Ponent i de l'altiplà Central i entre 12 i 17 °C a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular en general, excepte a zones elevades del país on serà excel·lent. Malgrat això, fins a mig matí hi haurà bancs de boirina i boira a planes i fondalades de l'interior del país que localment persistiran tota la jornada al nord de Ponent i de l'altiplà Central. Per altra banda, és probable la formació de boira a punts del litoral, sobretot del sector nord.

Vent

Vent fluix i de direcció variable a l'interior, amb intervals de calma, si bé a partir de migdia bufarà vent de component oest fluix a la depressió Central, amb tendència a reforçar-se al final del dia. Al litoral bufarà terral matinal fluix amb cops moderats; al centre de la jornada dominarà el vent de component sud fluix amb cops moderats, més reforçat al litoral central, per bé que al litoral nord quedarà fluix i de direcció variable. Al final del dia tornarà a bufar el terral fluix, tret de les Terres de l'Ebre on entrarà el mestral entre fluix i moderat.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat en general pel pas d'algunes franges de núvols alts i prims, i alguns de mitjans al terç nord del país. Malgrat això, fins a mig matí hi haurà núvols baixos a la depressió Central i al litoral central i nord fins a mig matí, mentre que a la tarda apareixeran al quadrant nord-est. Independentment, el vessant nord del Pirineu estarà cobert fins a mig matí i a partir de llavors la nuvolositat minvarà.

Comentarios
Multimedia Diari