El Temps a Tarragona: continua el bon temps

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 2 d'octubre

01 octubre 2019 10:05 | Actualizado a 02 octubre 2019 12:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat o cobert. Per altra banda, al quadrant nord-est i al litoral central hi haurà intervals de núvols. A la resta del territori dominarà l'ambient assolellat.

Pluja

Fins al vespre s'espera precipitació al litoral central i nord, seran més locals a la tarda. Per altra banda, fins al matí no se'n descarten a la resta del quadrant nord-est. Els ruixats seran entre febles si moderats, localment acompanyats amb tempesta. Independentment, s'espera alguna precipitació feble i minsa al vessant nord del Pirineu, amb una cota de neu que voltarà els 2.400 metres.

Temperatures

La temperatura baixarà entre lleugerament i moderadament. A les valls del Pirineu hi haurà efecte fogony. La temperatura mínima voltarà entre 5 i 10 ºC al Pirineu, 9 i 14 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre el 16 i 21 ºC al litoral i entre 11 i 16 ºC a la resta. La temperatura màxima oscil·larà entre 20 i 25 ºC al Pirineu i entre 24 i 29 ºC a la resta del país.

Vent

Bufarà de component nord i oest arreu i als dos extrems del litoral i a cotes altes del Pirineu bufarà amb cops forts o molt forts. A la tarda el vent afluixarà. Independentment, a l'interior del quadrant nord-est i al litoral i prelitoral central el vent bufarà fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Domini de l'ambient assolellat, amb tot creuaran el cel intervals de núvols alts durant el matí. Tot i això, al quadrant nord-est hi haurà alguns intervals de núvols.

Comentarios
Multimedia Diari