El Temps a Tarragona: dia tapat i potser algun ruixat

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 4 de juny

03 junio 2020 10:48 | Actualizado a 03 junio 2020 11:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel romandrà molt ennuvolat o cobert en general fins a mig matí. A partir de llavors la nuvolositat minvarà de nord-oest a sud-est, alhora que creixeran nuvolades a punts de muntanya que a la meitat nord i punts del prelitoral deixaran el cel molt ennuvolat, o localment cobert. A la resta, quedarà poc o mig ennuvolat. Independentment, a partir del vespre, al vessant nord del Pirineu i a molts punts del quadrant nord-est, el cel quedarà cobert per núvols baixos.

Pluja

Fins a migdia s'espera precipitació a la meitat nord i est, mentre que és probable de forma més dispersa a la resta del territori. A partir de llavors s'esperen ruixats a la meitat nord del territori, sobretot al Pirineu, al Prepirineu i al quadrant nord-est. Seran d'intensitat entre feble i moderada, tot i que localment seran fortes, i localment aniran acompanyats de tempesta i de calamarsa. La quantitat de precipitació acumulada serà poc abundant en general, localment abundant a l'interior de la meitat nord del territori, i entre minsa i poc abundant a la resta del territori. La cota de neu baixarà fins a situar-se al voltant dels 2.400 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament, puntualment moderadament més baixa. Es mourà entre 7 i 12 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 10 i 15 ºC a la depressió Central i al prelitoral i entre 13 i 18 al litoral. La màxima serà moderadament, puntualment acusadament més baixa tret de punts del litoral sud on serà semblant o lleugerament més alta. Es mourà entre 18 i 23 ºC al Pirineu, Prepirineu, litoral i prelitoral nord i entre 23 i 28 ºC a la resta.

Vent

De matinada s'imposarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, amb cops forts a Ponent, al terç sud i a l'extrem nord de l'Alt Empordà. Malgrat això, a partir de migdia girarà a component sud entre fluix i moderat a la meitat est del territori.

Tendència per a demà

Bufarà el component oest a la meitat oest d'intensitat entre fluixa i moderada amb algun cop fort, i el component sud a la resta entre fluix i moderat. Malgrat tot, bufarà la tramuntana fins a la tarda al nord de l'Alt Empordà entre fluixa i moderada amb algun cop fort.

Comentarios
Multimedia Diari