Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: el sol segueix predominant

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 11 de desembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel poc ennuvolat per franges de núvols alts i prims fins al vespre; a darrera hora del dia n'arribaran també de mitjans per l'oest del país. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos fins a migdia a punts de la depressió Central, sector central del litoral i prelitoral i valls del Prepirineu, que localment persistiran durant tota la jornada a punts del nord de la depressió Central i de fondalades del Prepirineu.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, tot i que a les Terres de l'Ebre i a l'Empordà el descens serà moderat i puntualment acusat. Hi haurà inversió tèrmica matinal. Oscil·larà entre - 5 i 0 °C al Pirineu i Prepirineu, entre -2 i 3 °C a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 1 i 6 °C al prelitoral central i sud i al litoral nord i entre 5 i 10 °C a la resta del litoral.

Pel que fa a la temperatura màxima serà semblant en general, malgrat que serà més baixa al nord de la depressió Central i valls del Prepirineu. Arribarà a valors d'entre 13 i 18 °C al litoral i prelitoral, d'entre 4 i 9 °C al nord de la depressió Central i a fondalades del Prepirineu i d'entre 8 i 13 °C a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, tret de la depressió Central, valls de Prepirineu i punts del sector central del litoral i prelitoral afectats pels bancs de boira, boirina o núvols baixos on serà entre regular i dolenta, sobretot fins a migdia. Els bancs de boira seran persistents a valls del Prepirineu i al nord de la depressió Central.

Vent

El vent al litoral bufarà de terral fluix amb cops moderats de matinada i a la nit, mentre que al centre de la jornada quedarà fluix i de direcció variable amb intervals de component sud fluix. Tot i això, fins a migdia bufarà tramuntana entre fluixa i moderada al nord de l'Alt Empordà. A l'interior del país serà fluix i variable tot el jorn, amb nombroses calmes.

Tendència per a demà

De matinada el cel estarà mig ennuvolat de núvols alts i mitjans. Durant el matí la nuvolositat es trencarà i fins a primera hora de la tarda el cel quedarà serè o poc ennuvolat. A partir d'aleshores la nuvolositat alta i mitjana s'incrementarà i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat, alhora que es formaran núvols baixos al litoral i prelitoral nord. Tot i això, al vessant nord del Pirineu de matinada i fins a mitja tarda estarà cobert al vessant nord del Pirineu. Independentment, a la depressió Central i a valls del Prepirineu hi haurà estrats baixos, els quals localment persistiran al nord de la depressió Central i a valls del Prepirineu.

Temas

Comentarios

Lea También