Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: les temperatures pugen lleugerament

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 18 d'octubre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 18 d'octubre. Foto: Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 18 d'octubre. Foto: Meteocat

Situació general

El cel romandrà serè o poc ennuvolat per la circulació de bandes de núvols alts i prims d'oest a est. Tot i això, a partir de migdia es formaran intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral central i nord i al final del dia també a les Terres de l'Ebre.

Pluges

No s'espera precipitació.

Temperatura

La temperatura, tant mínima com màxima, pujarà lleugerament. La mínima oscil·larà entre -2 i 3 ºC al Pirineu, Prepirineu i nord de la depressió Central, entre 0 i 5 ºC a la resta de depressió Central i al prelitoral nord, entre 2 i 7 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord, i entre 7 i 12 ºC al litoral. Pel que fa a la màxima arribarà a valors entre 14 i 19 ºC al Pirineu i entre 18 i 23 ºC a la resta del territori, puntualment més baixa a punts elevats de la serralada prelitoral i de l'altiplà Central.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, si bé hi haurà alguna boirina matinal a valls i fondalades de l'interior.

Vent

Bufarà vent fluix i de direcció variable a l'inici i final del dia, amb predomini del terral al litoral de matinada. La resta del jorn s'imposarà el vent de component sud al litoral i prelitoral, fluix amb cops moderats, i es mantindrà fluix i variable a la resta, si bé amb predomini del component sud i oest durant les hores centrals del dia.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat amb algunes franges núvols alts i prims, sobretot fins a mig matí i a partir del vespre. A banda, hi haurà de núvols baixos al litoral i prelitoral central i sud i a punts de la depressió Central, sobretot fins a mig matí i a partir del vespre.

Temas

Comentarios

Lea También