El Temps a Tarragona: nuvolositat abundant de matinada

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 15 de novembre

14 noviembre 2021 15:05 | Actualizado a 14 noviembre 2021 15:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel poc o mig ennuvolat en general fins a mig matí, si bé la nuvolositat serà més abundant de matinada quan localment quedarà molt ennuvolat i hi haurà algunes nuvolades al sector central del litoral i prelitoral. A partir d'aleshores augmentarà la nuvolositat d'est a oest i el cel quedarà molt ennuvolat o cobert a la meitat est i entre mig i molt ennuvolat a la resta a partir de mitja tarda. A banda, a l'extrem nord del Pirineu el cel es mantindrà entre molt ennuvolat i cobert.

Pluja

De matinada s'esperen xàfecs febles o localment moderats a punts del sector central del litoral. No es descarta que localment vagin acompanyats de tempesta. Independentment, s'espera precipitació d'intensitat feble al vessant nord del Pirineu, si bé de matinada també afectarà a d'altres punts de l'extrem nord de la serralada. A partir de migdia s'esperen ruixats dispersos al quadrant nord-est, i a partir del vespre en són possibles a d'altres punts del sector central del litoral i prelitoral. S'acumularan quantitats minses, localment poc abundants. La cota de neu baixarà dels 1.400 als 1.200 metres al vessant nord, i rondarà els 1.500 metres a la resta.

Temperatures

Temperatura semblant o en lleu descens, si bé la màxima pujarà lleugerament a punts del nord de Ponent i de l'altiplà Central. La mínima es mourà entre 0 i 5 ºC al Pirineu, Prepirineu i la depressió Central, i entre 6 i 11 ºC a la resta. La màxima oscil·larà entre 6 i 11 ºC al Pirineu, localment més baixa al vessant nord, entre 11 i 16 ºC al Prepirineu i entre 13 i 18 ºC a la resta.

Vent

S'imposarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat, amb cops forts i algun de molt fort als cims del Pirineu. Bufarà tramuntana moderada a l'Empordà amb ratxes fortes, i algunes de molt fortes al nord de la Costa Brava; per la seva banda, el mestral bufarà al sud del Camp de Tarragona d'intensitat entre fluixa i moderada, amb alguns cops forts sobretot a l'inici i final del dia. A banda, de matinada hi haurà intervals de vent fluix i variable al sector central del litoral.

Tendència per a demà

Visibilitat bona, malgrat que a l'extrem nord del Pirineu serà regular i, a zones elevades del sector, dolenta. A banda, de matinada serà localment regular a punts de la Catalunya Central per la presència d'alguns bancs de boirina, així com al litoral i al prelitoral en moments de xàfec i a la tarda a zones elevades de la meitat est.

Comentarios
Multimedia Diari