Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: sol al matí nuvolades de tarda

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 16 de juny

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè fins a migdia, amb algun interval de núvol baix de matinada a la Catalunya Central. A partir d'aleshores arribaran bandes de núvols alts que avançaran de sud a nord. A banda, al centre del dia hi haurà algun núvol d'evolució a punts de muntanya, sobretot al Pirineu.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa en general, si bé baixarà lleugerament a les Terres de l'Ebre. Per la seva banda, la temperatura màxima pujarà lleugerament, per bé que al litoral sud descendirà lleugerament o moderada. La mínima oscil·larà entre 4 i 9 ºC al Pirineu i al Prepirineu oriental, entre 7 i 12 ºC al Prepirineu occidental, entre 9 i 14 ºC a la depressió Central, al litoral nord i al prelitoral i entre 13 i 18 a la resta del litoral. La màxima es mourà entre 23 i 28 ºC al litoral, entre 25 i 30 ºC al Pirineu i entre 27 i 32 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general, si bé al litoral serà bona. A més, de matinada hi haurà alguna boirina a punts de la depressió central.

Vent

Fins a mig matí i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable. La resta del dia s'imposarà el component sud al litoral, prelitoral i quadrant nord-est i el component sud i oest a la resta de l'interior d'intensitat entre fluixa i moderada amb alguns cops forts a la tarda al litoral. No obstant això, fins al migdia bufarà la tramuntana al nord del cap de Creus entre fluixa i moderada amb algun cop fort.

Tendència per a demà

Domini del cel serè en general, si bé fins a mig matí creuaran núvols alts i alguns de mitjans per la meitat sud del territori. A més, durant les hores centrals del dia creixeran nuvolades a zones de muntanya, sobretot del Pirineu, Prepirineu i massís del Port.

Temas

Comentarios

Lea También