Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El festival de recreació històrica Tarraco Viva oferirà 430 activitats

Se celebraran en les ciutats amb vestigis romans de Tarragona, Constantí, Altafulla i Vila-rodona i també a Falset

EFE

Whatsapp
Imagen de archivo de uno de los actos estrella del evento: la lucha de gladiadores del Amfiteatre. FOTO: PERE FERRÉ

Imagen de archivo de uno de los actos estrella del evento: la lucha de gladiadores del Amfiteatre. FOTO: PERE FERRÉ

El festival de recreació històrica Tarraco Viva oferirà 430 activitats a partir del pròxim 15 de maig, amb l'emperador Adriano com a fil conductor, informa el consistori.

Els 430 actes se celebraran en les ciutats amb vestigis romans de Tarragona, Constantí, Altafulla i Vila-rodona i també a Falset.

El festival d'aquest any planteja la divulgació del món grecoromà unit a través de la figura de l'emperador Adriano, un amant de la Grècia clàssica que va visitar diverses vegades l'antiga Tarraco.

Aquest any, havia de centrar-se en els Jocs Olímpics, però l'ajornament dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 a l'any que ve va fer que es descartés la proposta.

El festival, que mobilitzarà a més d'un miler de persones, compta amb un pressupost de 325.000 euros -excepte 45.000 que aporta la Diputació, la resta ho assumeix l'ajuntament i els patrocinadors- i està consolidat com un referent de la recreació històrica, amb la majoria d'actes gratis.

Un any més, es publicitarà pel sud de França per ampliar el mercat de proximitat.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También