El mag Henry Evans inaugura aquest divendres el 13è Festival Teatre Màgic

El programa inclou una dotzena activitats relacionades amb el món de la màgia

05 noviembre 2019 07:40 | Actualizado a 05 noviembre 2019 07:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El món de l’il·lusionisme es donarà cita, per tretzè any consecutiu, del 8 al 29 de novembre als escenaris de Tarragona i de La Canonja amb l’objectiu d’oferir una selecció dels millors espectacles de màgia de l’actualitat. El Festival Teatre Màgic, que ja és un referent, no només a Catalunya, sinó també a l’estranger, té a l’Ajuntament de Tarragona com a principal col·laborador i compta amb la direcció artística del tarragoní Mag Gerard.

Després d’un any la màgia torna a Tarragona i ho fa amb destacats artistes, alguns d’aquests de nivell internacional, que actuaran a la Sala Trono Armanyà, El Magatzem, l’Espai Kesse, La Biblioteca de Tarragona, la llibreria Adserà i l’escola de La Canonja. El programa inclou una dotzena activitats relacionades amb el món de la màgia.

Aquest divendres, a les 20.30 h a la Sala Trono Armanyà, la inauguració del festival anirà a càrrec de l’argentí Henry Evans. En el seu espectacle combina la psicologia, la ficció, la ironia i l’humor. Una oportunitat única de gaudir a Tarragona d’un dels mestres de la màgia actual.

La mateixa sala acollirà el cap de setmana els espectacles de màgia i mentalisme del Mago Marín i el televisiu Luis Pardo.

Comentarios
Multimedia Diari