Tarragona Il·lusionisme

El mag Henry Evans inaugura aquest divendres el 13è Festival Teatre Màgic

El programa inclou una dotzena activitats relacionades amb el món de la màgia

REDACCIÓ

Whatsapp
L’argentí Henry Evans arrenca el Teatre Màgic. FOTO: CEDIDA

L’argentí Henry Evans arrenca el Teatre Màgic. FOTO: CEDIDA

El món de l’il·lusionisme es donarà cita, per tretzè any consecutiu, del 8 al 29 de novembre als escenaris de Tarragona i de La Canonja amb l’objectiu d’oferir una selecció dels millors espectacles de màgia de l’actualitat. El Festival Teatre Màgic, que ja és un referent, no només a Catalunya, sinó també a l’estranger, té a l’Ajuntament de Tarragona com a principal col·laborador i compta amb la direcció artística del tarragoní Mag Gerard.

Després d’un any la màgia torna a Tarragona i ho fa amb destacats artistes, alguns d’aquests de nivell internacional, que actuaran a la Sala Trono Armanyà, El Magatzem, l’Espai Kesse, La Biblioteca de Tarragona, la llibreria Adserà i l’escola de La Canonja. El programa inclou una dotzena activitats relacionades amb el món de la màgia.

Aquest divendres, a les 20.30 h a la Sala Trono Armanyà, la inauguració del festival anirà a càrrec de l’argentí Henry Evans. En el seu espectacle combina la psicologia, la ficció, la ironia i l’humor. Una oportunitat única de gaudir a Tarragona d’un dels mestres de la màgia actual.

La mateixa sala acollirà el cap de setmana els espectacles de màgia i mentalisme del Mago Marín i el televisiu Luis Pardo.

Temas

Comentarios

Lea También