El teixit associatiu com a protagonista a Alcover

Reportatge. La cinquena edició de la Diada de les Entitats quees va celebrar ahir a la vila va aplegar centenars de persones

15 julio 2018 15:55 | Actualizado a 23 julio 2018 10:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El concurs de bitlles i de petanca a càrrec de la Llar del Jubilat i el Club de Bitlles Catalanes, l’exhibició de Bike Trial, mostra de talents. Aquestes són algunes de les demostracions que es van poder veure ahir durant tot el dia a Alcover.

La Diada de les Entitats que enguany va arribar a la cinquena edició va aplegar una dotzena d’actes per a tots els públics i amb el principal teixit associatiu de la vila com a protagonista. 

Es tracta d’una jornada anual, lúdica, cultural i festiva que va donar el tret de sortida a les vuit del matí amb les matinades pels carrers de la vila, organitzades pel Ball de Diables Bruixots d’Alcover.

«Hi participen la majoria d’entitats del poble. És una jornada que vol demostrar el teixit associatiu del poble», explica el regidor de Cultura a l’Ajuntament d’Alcover, Martí Yebras. 

A dos quarts de dotze del migdia, l’església Vella va acollir la primera Mostra de Talents organitzada pel Centre de dia amb les actuacions individuals o grupals dels participants de totes les edats. I és que enguany el Centre de Dia celebra el quinzè aniversari. Al migdia, es va dur a terme, a la terrassa del Cercle d’Amics, el dinar popular de paella organitzat pel Col·lectiu de Dones d’Alcover. Hi van assistir més de 200 persones.

De nou, l’església Vella és l’espai escollit per al cafè concert de l’Associació EMMA Cultura amb el tast musical de grups locals que va tenir lloc a partir de les quatre de la tarda. 

Cercavila a càrrec de la colla gegantera, Xiquets d’Alcover, els Xuriguers i el Ball de Diables, el taller de reciclatge, la cercavila de camions van arrodonir la tarda.

Un aniversari especial

Enguany el Ball de Diables Bruixots d’Alcover celebra el 35è aniversari i van estrenar nou vestuari. A dos quarts de nou del vespre pels carrers de la vila va iniciar-se l’espectacle i correfoc del Ball de Diables Bruixots d’Alcover.

«Aquesta jornada aplega gent de totes les edats del poble. La valoració que en fem sempre és positiva», afirma el regidor de Cultura. Per cloure la jornada va tenir lloc el concert amb motiu del 35è aniversari del Ball de Diables Bruixots d’Alcover amb Apalanke, All Covers i Dj Monka.

Comentarios
Multimedia Diari