Els Mossos detenen un lladre que entrava en un domicili per la finestra

Atès que va ser vist i increpat l´home, que es trobava forçant el finestral d´una balconada va fugir del lloc després de saltar al carrer i emprendre apressadament la fugida amb un vehicle

19 mayo 2017 20:00 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra de la unitat de seguretat ciutadana de la comissaria de Montblanc van detenir el passat dia 1 de març a Santa Coloma de Queralt (Montblanc) un home de 33 anys, nacionalitat romanesa i veí de Santa Coloma de Queralt, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a domicili en grau de temptativa.

La detenció va ser possible gràcies a la col·laboració ciutadana d’un testimoni que va avisar la policia de la temptativa de robatori a un domicili de la mateixa localitat de la Conca, la nit del 28 de febrer, quan l’home feia un escalament per una balconada d’una casa del carrer Llorac.

Atès que va ser vist i increpat l’home, que es trobava forçant el finestral d’una balconada va fugir del lloc després de saltar al carrer i emprendre apressadament la fugida amb un vehicle.

A partir de la descripció facilitada els mossos van poder identificar el lladre i el van detenir la vesprada del dia 1 de març al seu domicili de Santa Coloma de Queralt.

El detingut va passar a disposició judicial el dia 2 de març al jutjat en funcions de guàrdia núm. 1 de Valls i el Jutge va decretar per al detingut la seva llibertat amb càrrecs.

 

Comentarios
Multimedia Diari