Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els clients i usuaris del Port de Tarragona durant l'any 2014 li posen una nota de 7,99

La neteja, l'activitat comercial, el preu o el manteniment dels molls, són alguns dels punts que creen més insatisfacció

ACN

Whatsapp
Imatge aèria del Port de Tarragona. Foto: ACN

Imatge aèria del Port de Tarragona. Foto: ACN

Els clients i usuaris que el Port de Tarragona ha tingut al llarg del 2014 han posat una nota de 7,99 a la infraestructura. Les seves opinions han estat recollides, com es fa cada dos anys, en una enquesta de satisfacció que s'ha presentat aquest dimecres. Entre els punts forts que reben una valoració més bona hi ha l'amabilitat i el tracte del personal de l'Autoritat Portuària de Tarragona, la bona accessibilitat del port o les seves infraestructures. A l'altra cara de la moneda, la neteja, la manca d'activitat comercial, el preu o el manteniment dels molls. El president del Port de Tarragona, Josep Andreu, ha destacat l'evolució, que ha millorat gairebé un punt respecte les darreres enquestes.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También