Els vallencs omplen els carrers per gaudir del seu Mercat de Nadal

No s’ha pogut fer en el seu format habitual, prescindint de la zona d’aviram i dels expositors al centre del carrer de la Cort

14 diciembre 2020 07:10 | Actualizado a 14 diciembre 2020 07:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest cap de setmana, els carrers més cèntrics de Valls han acollit una nova edició del Mercat de Nadal. Malgrat que no s’ha pogut fer en el seu format habitual, prescindint de la zona d’aviram i dels expositors al centre del carrer de la Cort, els vallencs han respòs molt bé a la nova proposta i han omplert els carrers durant els dos dies.

«La presència de gent ha estat molt fluïda, sobretot dissabte a la tarda, ho hem fet amb totes les mesures de prevenció», explica al Diari el secretari de la Cambra de Comerç de Valls, Rafael Castells. El mercat ha acollit una cinquantena de venedors i diverses entitats de la ciutat. Tot i que el vent va bufar fort durant les primeres hores de dissabte, no va ser cap impediment perquè la gent sortís a visitar i comprar els típics detalls nadalencs. «Aquest ha estat un dels pocs mercats que s’han fet, la valoració és molt positiva», afegeix Castells.

Expositors satisfets

Pel que fa als expositors, «estan satisfets perquè se celebri el mercat, ja que molts fa mesos que no tenen quasi feina i estan satisfets per les vendes», diu el secretari. El Mercat de Nadal «també ha servit per animar el comerç local de la ciutat», conclou.

Comentarios
Multimedia Diari