Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Es presenta la joguina de goma de l'àliga a Valls

La nova joguina de goma es suma al seguici cerimonial juntament amb la mulassa, el gegantó Lladrefaves, el gegant de la Porra, la geganta, els pilars de les dues colles dels Xiques de Valls i el bou

Alba Tudó

Whatsapp
L'àliga de goma

L'àliga de goma

Aquest dilluns a les sis de la tarda al Carrer de la Cort, més en concret davant de la jogueteria Casa Bonifàs s'ha presentat la joguina de goma de l`àliga. Casa Bonifàs aporta aquesta nova joguina a la col·lecció de joguines de goma del seguici cerimonial, que ja compta amb la mulassa, el gegantó Lladrefaves, el gegant de la Porra, la geganta, els pilars de les dues colles dels Xiques de Valls i el bou.L’acte s'ha embolcallat d’una fira familiar de jocs de taula.  Des de fa un temps Casa Bonifàs, juntament amb Com s’hi juga, es dedica a fer tallers de jocs de taula moderns i educatius a les escoles i festes majors. Els infants i adults han pogut gaudir d’un berenar popular a davant de Casa Bonifàs: coca i rajoles de xocolata. Era una activitat recomanada per nens i nenes de 3 i 4 anys acompanyats amb els pares, adolescents ,amics i adults.

Temas

Comentarios

Lea También