Exhaurides les entrades per a ‘Recordant Mecano’

La Banda Fòrum Tarragona presentarà aquest diumenge a les 19 hores, al Teatre Tarragona, el seu nou espectacle musical

31 enero 2019 11:49 | Actualizado a 05 febrero 2019 13:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Banda Fòrum Tarragona presentarà aquest diumenge a les 19 hores, al Teatre Tarragona, el seu nou espectacle musical Recordant Mecano organitzat per RamblaMusic. Es tracta d’un muntatge únic que combina música i dansa i que aplegarà a l’escenari a més de 150 artistes: al voltant de 50 músics acompanyats per 100 cantants i ballarins. 

L’èxit d’aquest nou projecte musical està assegurat doncs un cop més, la Banda Fòrum Tarragona deixa petit el Teatre Tarragona. Ja fa setmanes es van exhaurir les entrades per omplir de gom a gom el teatre. 

El nou projecte musical reviu la màgia de la mítica banda Mecano, amb els temes més reconeguts del grup que van marcar una fita als anys 80 i a més d’una generació. Tot sots la direcció artística del músic tarragoní Paco Martín, la direcció vocal de Rakel Esteve, direcció escènica de Carles Carrasco, amb la veu de la cantant tarragonina Laura Martín i arranjaments de Jordi Grisó. El concert es troba dins la programació de la temporada 2018-2019 dels teatres de Tarragona.

Comentarios
Multimedia Diari