Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Onada Serveis dóna 21.710 euros a la Marató de TV3

Cinta Pascual, Directora General de la entitat, destaca que el rècord s’ha aconseguit “gràcies a grans persones que tenen els valors de la solidaritat i el compromís al seu ADN”

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: L'Onada Serveis

FOTO: L'Onada Serveis

L’Onada Serveis destinarà finalment enguany un total de 21.710,16 euros a l’edició 2018 de la Marató de TV3 després d’haver afegit 300,26 euros més als 21.419,90 euros que es van comptabilitzar en les més de cinquanta activitats organitzades durant aquesta tardor i fins el passat divendres 14 de desembre.

Els 300,26 euros addicionals provenen de les activitats organitzades durant el cap de setmana del 15 d’octubre que no s’havien pogut quantificar fins ara. Amb els nous registres, la quantitat total aportada per L’Onada Serveis a la Marató de TV3 2018 arriba fins un nou màxim històric de 21.710,16 euros.

La quantitat recaptada enguany supera en un 17,5% els 18.474 euros recaptats l’any 2017 i suposa; indica Cinta Pascual, la Directora General de L’Onada Serveis; “un rècord sense precedents” que “només és possible gràcies a grans persones que tenen els valors de la solidaritat i el compromís al seu ADN”. La Directora General de L’Onada Serveis considera que, uns registres com els assolits, són motiu per a què totes les persones qui integren l’organització es puguin sentir “orgullosos i satisfets de formar part d’aquesta gran família”.

La Marató 2018 es va celebrar diumenge 16 de desembre i va permetre recaptar a tot Catalunya més de 10 milions d’euros en favor de la Lluita contra el Càncer. Durant aquesta tardor, els més de trenta centres assistencials de L’Onada Serveis han acollit més de cinquanta activitats solidàries dins de les quals han figurat des de xocolatades, paelles solidàries i mercadets d’artesania fins a marxes populars, sessions de bingo, sortejos o edicions de polseres solidàries.

Temas

Comentarios

Lea También