Llum verda a l’ampliació de l’empresa Europastry de Sarrial i Alió

Aquests canvis del planejament afavoriran el desenvolupament industrial dels municipis
 

12 julio 2018 13:05 | Actualizado a 24 julio 2018 11:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Comissió Territorial d’Urbanisme del Camp de Tarragona ha aprovat definitivament tres modificacions de planejament que suposaran un impuls a projectes industrials, educatius i esportius a la demarcació.

Així, s’ha aprovat una modificació puntual del planejament municipal de Sarral (Conca de Barberà) per possibilitar l’ampliació de les instal·lacions de l’empresa Europastry, dedicada a la fabricació de masses de brioixeria congelades.

Els terrenys on s’ubica la companyia, al sud-oest del municipi, encara tenen edificabilitat permesa per desenvolupar, però calia ajustar alguns paràmetres d’ordenació perquè el magatzem que necessita construir té uns requisits singulars.

La nau ha de ser més compacta i amb una alçada elevada en una zona concreta per poder encabir-hi solucions intel·ligents d’emmagatzematge amb les darreres tecnologies.

El canvi de qualificació dels terrenys on s’emplaça el magatzem permetran aquestes obres, que ajudaran a consolidar la indústria en el territori i assegurar la creació i el manteniment dels llocs de treball a la comarca.

Polígon Industrial d’Alió

També s’ha aprovat una modificació del planejament d’Alió (Alt Camp) que crearà les condicions necessàries per acabar d’urbanitzar el polígon industrial del municipi, actualment amb dèficits urbanístics. 

Es tracta d’un sector de 66.187 m2 que es va impulsar els anys 90 del segle passat i que es va anar executant, deixant inacabat part del sistema viari i la urbanització. Durant aquests anys, s’ha constatat que els empresaris instal·lats no poden fer front a les despeses que comportarien aquestes obres i també s’ha evidenciat que part de la vialitat prevista és innecessària. 

Comentarios
Multimedia Diari