L'organització dels Jocs es planteja posposar-los fins al 2018 si no hi ha 'govern ni pressupostos'

La cadena SER ha avançat que el Comitè Olímpic Espanyol i el Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis han contemplat endarrerir la cita olímpica per falta de recursos econòmics

19 mayo 2017 17:56 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els organitzadors dels Jocs Mediterranis del 2017, el Comitè Olímpic Espanyol i el Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis, s'han plantejat posposar la data de la cita olímpica, segons avança la cadena SER. La manca de recursos econòmics hauria posat sobre la taula la possibilitat d'endarrerir els Jocs un any, i és que l'Estat encara ha d'abonar els 9 milions d'euros que té pendents. 

Javier Villamayor, coordinador general dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, ha explicat al 'Diari' que s'ho han arribat a plantejar com a pla B però en la llunyania, "al final són molts els plantejaments que ens hem arribat a fer", afirma. Diu que des de l'organització es lluitarà fins a l'últim moment perquè els Jocs siguin una realitat però que "si no hi ha pressupostos, ni govern, no hi haurà Jocs ni moltes d'altres coses". 

D'altra banda, avui el Congrés ha demanat a totes les administracions i, en especial al Govern espanyol, el suport per garantir l'èxit dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2017 de manera que "tinguin màxima repercussió en ajudar als refugiats" que fugen de la guerra dels països de la ribera mediterrània.

Notícia relacionada: El Congreso pide apoyo para los Juegos Mediterráneos de Tarragona de 2017

Seguirem informant. 

Comentarios
Multimedia Diari