Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Maria de Castellarnau revela els secrets de l’arxiu del Port

Divendres vinent, amb motiu del Dia Marítim Mundial, se celebra una visita teatralitzada i dos tallers adreçats al públic familiar

Diari de Tarragona

Whatsapp
La mestra, filòloga i contacontes Rat Cebrián és l’encarregada de conduir l’activitat ‘Els secrets de l’Arxiu’. FOTO: Cedida

La mestra, filòloga i contacontes Rat Cebrián és l’encarregada de conduir l’activitat ‘Els secrets de l’Arxiu’. FOTO: Cedida

Amb motiu del Dia Marítim Mundial, que se celebra cada any el 28 de setembre, l’Arxiu del Port de Tarragona, organitza l’activitat titulada Els secrets de l’Arxiu que es va estrenar el passat mes de juny arran de la celebració del Dia Internacional dels Arxius. Rat Cebrián, mestra, filòloga i conta-contes, és l’encarregada de conduir aquesta acció de difusió adreçada al públic familiar amb infants de fins a 12 anys. 

Els secrets de l’Arxiu consisteix en una visita teatralitzada amb un personatge vinculat a la història del Port de Tarragona (Maria de Castellarnau) i dos tallers: La meva família i jo i Un lloc per a cada cosa. 

L’objectiu no és altre que posar en valor la tasca que es fa en els arxius, tant d’ordenació i classificació dels documents, com de preservació i difusió de la memòria de les institucions. Es tracta d’una nova aposta de difusió adreçada a un sector de públic que, fins fa poc, no ha estat habitual en els arxius, però que amb aquesta nova activitat, des de l’Arxiu del Port, tindrà l’oportunitat de conèixer un centre d’aquestes característiques així com el seu funcionament.

L’activitat, que és gratuïta, es farà el dissabte 29 de setembre a les 18 h. La durada aproximada és de 90 minuts. 

Les places són limitades i cal reservar prèviament enviant un missatge a arxiu@porttarragona.cat o trucant per telèfon al 977 259 400  (extensió 5005) de dilluns a divendres de 9 a 14 h. 
 

Temas

Comentarios

Lea También