Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Mossos suprimirà les unitats de Trànsit de les comissaries de Móra i Montblanc

Un sindicat ho atribueix a la manca d´efectius i demana als ajuntamentsque es queixin

Whatsapp

Els Mossos d’Esquadra es plantegen eliminar progressivament les unitats de trànsit en sis comissaries, entre elles les de Móra d’Ebre i Montblanc. Així ho va anunciar aquest dimarts el comissari en cap de Mobilitat, Miquel Esquius, als sindicats del cos. La idea és no treure ni l’especialitat ni la destinació als agents actuals, però no es convocaran noves places en 6 dels actuals 22 sectors: Sant Feliu de Guíxols, Olot, Mataró, Igualada, Montblanc i Móra. De moment es tracta d’una idea per un pla a deu anys vista que encara no s’ha aprovat. El comissari es va comprometre a no fer fora els agents de la seva actual plaça, ni que quedin tres o quatre efectius en aquella destinació.

Així, la policia catalana vol replantejar el model funcional i territorial actual de la Divisió de Trànsit dels Mossos, que dividirà en cinc àmbits diferents: investigació d’accidents, transports, vigilància i circulació, grup de recerca i documentació, i educació i mobilitat segura.

El conseller d’Interior, Jordi Jané, va dir ahir que respecta les decisions «operatives» dels comandaments del cos i hi confia plenament.

El sindicat USPAC ha lamentat la mesura, que atribueix a la manca d’efectius, i ha demanat a les autoritats locals que es queixin al departament i al Parlament. Amb aquesta mesura, el sindicat considera que es perdrà la prevenció que fins ara es feia al territori, i es «carreguen la feina ben feta durant els 18 anys de l’especialitat».

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También