Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Salou obre nova convocatòria per subvencionar les despeses de subministraments de la llar de l'any 2019

Fins a 300 € en concepte de llum, 100 € en concepte d’aigua, i 100 € en concepte de gas

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge que promou els Ajuts pels subministraments de la llar. FOTO: www.salou.cat

Imatge que promou els Ajuts pels subministraments de la llar. FOTO: www.salou.cat

Les sol·licituds podran ser enviades des del dilluns, 24 de febrer, fins al 4 de maig de 2020 (ambdós dies inclosos). Les sol·licituds caldrà lliurar-les a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), de dilluns a divendres, en horari de 08.30 a 14.00h.

La subvenció cobrirà la despesa ja efectuada de llum, aigua i gas durant l’exercici anterior (fins a 300 € en concepte de llum, 100 € en concepte d’aigua, i 100 € en concepte de gas).

L’àrea de Benestar, Serveis Socials i Igualtat de l’Ajuntament de Salou obre una nova convocatòria per subvencionar les despeses de subministraments de la llar (llum, aigua i gas), efectuades durant l’exercici anterior, és a dir, ja pagades durant el període comprès entre gener i desembre de 2019 (ambdós mesos inclosos).

Aquests ajuts econòmics cobriran fins a 300 € en concepte de llum, 100 € en concepte d’aigua, i 100 € en concepte de gas, segons criteris de les bases específiques. Cal dir que per a la concessió d’aquestes subvencions es destina la quantitat de 120.000 euros, xifra consignada al Pressupost Municipal de l’any 2020.

La regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, ha explicat que “el principal objectiu d'aquests ajuts és evitar que la ciutadania pugui arribar a patir situacions de pobresa energètica”. És per aquest motiu que “enguany, s'ha cregut convenient augmentar la partida econòmica destinada a la concessió d'aquesta subvenció, per tal d'intentar arribar a més salouencs i salouenques”, ha assegurat l’edila.

Les bases específiques d’aquests ajuts econòmics s’han realitzat segons l’Ordenança General de Subvencions de l’Ajuntament de Salou. Totes aquelles persones físiques, majors de 18 anys, que estiguin empadronades a Salou, podràn optar a aquesta subvenció municipal sempre que es compleixin els requisits específics descrits al punt 4 de les bases. Cal dir que en cap cas es concedirà més d’una subvenció pel mateix concepte.

El període per presentar les sol·licituds començarà el dilluns, 24 de febrer, i romandrà obert fins al 4 de maig de 2020, ambdós inclosos. Caldrà lliurar-les mitjançant el model d’instància, acompanyades de la documentació específica descrita al punt 14 de les bases de la convocatòria. Les sol·licituds es podran presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), situada a la planta baixa de l’Ajuntament de Salou, de dilluns a divendres, en horari de 08.30 a 14.00 hores.

Les persones interessades poden demanar més informació adreçant-se, presencialment, a l’Espai Municipal d’Atenció Social (Espai MAS), ubicat al número 11 del carrer Ebre de Salou; o bé, trucant al telèfon 977 30 92 06.

Temas

Comentarios

Lea También