Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

S'obre el concurs d'idees pel projecte museogràfic del Museu Casteller

El termini per presentar propostes s'acaba el 15 de setembre

ACN

Whatsapp
Imatge virtual de la façana del Museu Casteller de Catalunya de Valls. Foto: Museu Casteller

Imatge virtual de la façana del Museu Casteller de Catalunya de Valls. Foto: Museu Casteller

Ja s'han publicat les bases pel concurs públic d'idees per a la redacció del projecte museogràfic del Museu Casteller de Catalunya que s'aixeca a la ciutat de Valls (Alt Camp). El concurs es desenvoluparà en dues fases. En la primera, els interessats podran optar-hi fins al 15 de setembre i s'hi podran inscriure els professionals que els darrers deu anys hagin realitzat un projecte museogràfic o expositiu en l'àmbit cultural o del lleure. D'aquests, se seleccionaran els cinc projectes més solvents i, en la segona fase, un jurat triarà la proposta guanyadora final. El seleccionat s'emportarà un premi de 15.000 euros i se li podrà adjudicar la redacció i direcció del projecte, valorada en 130.000 euros.

Entre les propostes que es presentin es valorarà el seu caràcter innovador i original, així com la utilització de material audiovisual i tecnològic, la implantació de l'interiorisme dels espais de l'equipament, la proposta d'activitats o tallers originals i interactius i l'optimització en els costos de manteniment.

Entre tots els projectes presentats fins el 15 de setembre una mesa de contractació seleccionarà els cinc que acreditin major solvència, que rebran una prima de participació de 10.000 euros i que tindran un termini de dos mesos per presentar les seves propostes. Hi ha la voluntat municipal de convocar una exposició de les cinc propostes triades.

D'aquestes, un jurat format per experts en els àmbits de l'arquitectura, la comunicació, el disseny, la gestió cultural, el multimèdia i el turisme, així com un representant delegat de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, elegiran la proposta guanyadora final.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También