Más de Tarragona

Tornen les Jornades Gastronòmiques a la Part Alta a preus inferiors als habituals

Els menús i els menús degustació costaran entre 19 i 32 euros

Redacció

Whatsapp
Avui s'han presentat les jornades gastronòmiques. Foto: DT

Avui s'han presentat les jornades gastronòmiques. Foto: DT

L’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) ha presentat aquest matí la sisena edició de les jornades gastronòmiques La Part Alta Somriu a la Crisi que en la seva edició passada va superar els 10.000 participants. Consolidades dins el calendari gastronòmic de la ciutat, les jornades es celebraran de l’1 al 28 de febrer. La proposta, ofereix la possibilitat de gaudir els restaurants de l’ARPA de menús a preus inferiors als habituals. Els clients podran escollir entre menús i menús degustació a un preu de 19 i 32 euros (IVA inclòs) i begudes no incloses; tant al migdia com a la nit i tots els dies de la setmana.

De la mateixa manera que en les edicions passades, per cada ampolla de vi o cava que els clients prenguin durant l’àpat en rebran una igual de regal per gaudir-la a casa seva. A més, ARPA, organitzarà diversos concursos a les xarxes en els que es sortejaran menús i visites als cellers participants. La Part Alta Somriu a la Crisi 2017 comptarà amb la participació de tots els membres de l’ARPA. Als ja veterans restaurants AQ Restaurant, Arcs Restaurant, El Llagut, Entrecopes, La Nova Taverna, Palau del Baró, Quim Quima, Racó de l’Abat i Sadoll Restaurant s’hi sumen tres noves incorporacions: el restaurant Punt i a part (que és al carrer Cuirateries), La Mestressa del Tòful i Can Truites (aquests darrers ubicats prop de la plaça del Fòrum.

La proposta gastronòmica estarà maridada per vins de 9 cellers que representen les diverses D.O. de la nostra província. Enguany els cellers participants són: I tant, Baronia del Montsant, Varias, Vins Padró S.L., Artiola, Joan Sardà, Altiplà Wines, Covides i Heretat Vall Ventòs. Com a novetat d’aquesta edició el programa inclou un “vi convidat” d’una altra D.O. catalana, concretament de la D.O. Empordà. Segons ha explicat la presidenta d’ARPA Eva Sánchez: “aquesta iniciativa té com objectiu difondre la cultura del vi i la riquesa de les D.O. catalanes. Hem pensat que pot ser una bona manera d’apropar altres D.O. als nostres clients”.

Per la seva banda, la presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Inmaculada Rodríguez, ha destacat que "aquesta proposta no només convida a gaudir de l'altíssima qualitat de la nostra oferta gastronòmica a preus molt raonables, el Somriu a la crisi és també un exemple del caràcter audaç i optimista dels nostres restauradors que, en uns temps difícils, van albirar l'oportunitat i han aconseguit consolidar amb èxit unes jornades que tenen una nota d'alegria molt especial".

Com en edicions passades, l’acció gastronòmica compta amb el recolzament de l’Ajuntament de Tarragona des del Patronat de Turisme de Tarragona.

Tota la informació de les jornades es pot consultar a www.arpatgn.com

Temas

  • TARRAGONA

Lea También