Un barrilet sense alcohol

Els més petits van poder adquirir el Barrilet Petit mentre gaudien d´activitats i la presència del Drac de Sant Roc

19 mayo 2017 18:11 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Una plaça Verdaguer plena de gom a gom va rebre el Barrilet Petit de les Festes de Santa Tecla, una iniciativa de Les Tecletes. Els més petits de cada casa esperaven, expectants, acabar de fer la cua per poder rebre el seu Barrilet: un símbol d’inici de les festes. El recipient es va crear perquè nens i nenes assaboreixin la Begudeta, un refrescant granissat de maduixa natural sense alcohol.

El Drac de Sant Roc és el protagonista del disseny d’enguany, i a l’acte de presentació va aparèixer la seva miniatura, el Drac Petit. L’arribada d’aquest element del Seguici va atreure l’interès de tots els assistents a l’acte, pares i mares inclosos. Al toc dels grallers dels Xiquets de Tarragona i els timbalers del Drac, la figura es va obrir pas entre els assistents.

El que arribà a continuació va ser el primer dels molts balls que haurà de realitzar aquestes festes. Petits i grans es van bolcar amb la representació, aplaudint i gaudint de tots i cadascun dels moviments del Drac. I tot això Barrilet en mà, ja que pocs minuts després de les 17.30 h molts dels nens ja l’havien aconseguit.

A banda de l’aparició del Drac Petit, l’acte també va estar marcat per la presència de les activitats organitzades per Les Tecletes. Els infants van poder realitzar manualitats (unes ales verdes i vermelles) mentre assaborien la Begudeta i també berenar pel mòdic preu d’un euro. Mentrestant, pares i mares xerraven, també barrilet en mà. La Sílvia, per exemple, comentava que «és una iniciativa molt bona per fer participar els nens a les festes».

A la pregunta de si la preocupava que el Barrilet Petit pogués conduir al gran, va respondre que «no em preocupa, no penso que sigui res greu». El Norbert, mentre li donava el granissat al seu fill petit, també expressava que «tot i que la meva dona i jo ens ho hem plantejat, no creiem que pugui tenir cap efecte negatiu». I la Mar, que gaudia del seu propi barrilet, sentenciava: «Tinguin o no tinguin el Barrilet Petit, és molt probable que dintre d’uns anys també vulguin tenir el gran».

Comentarios
Multimedia Diari