Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

CaixaBank dona suport a dos projectes mediambientals a Tarragona

La ‘Convocatòria de Medi ambient 2022’ té per objectiu donar suport a projectes encaminats a la millora del patrimoni natural

| Actualizado a 30 noviembre 2022 13:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

CaixaBank ha seleccionat dos projectes mediambientals a la província de Tarragona en el marc de la ‘Convocatòria de Medi ambient 2022’ llançada a escala nacional i dotada amb un milió d’euros.

En aquesta edició s’han presentat un total de 165 iniciatives que tenen per objectiu donar suport a projectes adreçats a la millora del patrimoni natural, a través de la protecció de la biodiversitat, la innovació ambiental, l’economia circular i el desenvolupament rural.

Les iniciatives beneficiàries de la convocatòria han estat:

· GEPEC-EdC Grup d’Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans, que desenvoluparà un projecte d’oliverars per la biodiversitat: dinamització socioeconòmica i conservació de la biodiversitat i del patrimoni cultural de les Terres de l’Ebre.

· Grup de Natura Freixe, per desenvolupar uns pol·linitzadors amb els cinc sentits: conservació d’habitats per preservar els insectes pol·linitzadors, afavorint a la vegada el desenvolupament social per a les persones en risc.

El compromís social de CaixaBank és també un compromís amb el medi ambient i amb la transició a una economia baixa en carboni. L’entitat gestiona la seva activitat diària en el marc d’aquest compromís, respectant l’entorn i les persones, i destina una part del pressupost a desenvolupar estratègies climàtiques a llarg termini.

Comentarios
Multimedia Diari