Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

El Diari organitza aquest divendres un col·loqui sobre la mobilitat, un repte metropolità

L’acte se celebra a la sala Victòria Climent de le sinstal·lacions del rotatiu del carrer Domènec guansé i intervindran a partir de les 9.15 hores els ponents David Prat, Daniel Pi i Aaron Gutiérrez

| Actualizado a 29 septiembre 2022 19:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Diari de Tarragona va arrencar el passat mes de juliol una sèrie de cinc col·loquis que tractaran sobre turisme, igualtat i feminisme, infraestructures, els fons Next Generation, medi ambient i model energètic.

Després del primer col·loqui sobre Igualtat i Feminisme, celebrat el mes de juliol, aquest matí de divendres serà la mobilitat en l’àmbit metropolità el que es posarà damunt la taula.

Per aquesta raó, Diari de Tarragona comptarà amb la presència de tres veus autoritzades per poder parlar del present i futur d’aquesta temàtica.

$!El Diari organitza aquest divendres un col·loqui sobre la mobilitat, un repte metropolità

Així, el director general d’Infraestructures de Mobilitat, David Prat, exposarà els plantejaments del Govern juntament amb el professor de Geografia de la URV i investigador del Grup de Recerca d’Anàlisi Territorial i Estudis Turístics, Aaron Gutiérrez, i el portaveu de l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP), Daniel Pi.

L’acte començarà a les 9.15 hores amb la benvinguda i presentació dels ponents i assistents a l’acte que se celebra a la sala victòria Climent a càrrec de la directora del Diari de Tarragona, Núria Pérez. I minuts més tard es donarà la paraula als tres ponents abans d’obrir el debat i el torn de preguntes del públic que ha confirmat l’assistència en aquests darrers dies.

Per la gent que estigui interessat en la temàtica de la mobilitat, l’acte es podrà seguir telemàticament a través de la pàgina web del Diari de Tarragona

Comentarios
Multimedia Diari