El Temps a Tarragona: Estabilitat i alguns núvols

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 30 de novembre

| Actualizado a 29 noviembre 2021 19:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat en general. Fins a mig matí hi haurà alguns estrats baixos matinals a la depressió Central i al prelitoral sud que localment persistiran fins al migdia al nord del sector. A més, des del final de la matinada i fins a mitja tarda es formarà nuvolositat sobretot de tipus baix al sector central del litoral i prelitoral, on estarà entre poc i mig ennuvolat, si bé al matí quedarà localment molt ennuvolat.

Pluges

No es descarta algun ruixat feble i minso al sector central del litoral i prelitoral durant la matinada i el matí.

Temperatura

Temperatura mínima i màxima similar o lleugerament més alta. La mínima voltarà entre 1 i 6 ºC al litoral i prelitoral central i sud i entre els -2 i 3 ºC a la resta del territori, més baixa al vessant nord del Pirineu. Per la seva banda, la màxima se situarà entorn dels 5 i 10 ºC en conjunt, si bé al litoral, prelitoral i sud de Ponent es mourà entre els 11 i 16 ºC, puntualment més alta al Delta de l'Ebre.

Visibilitat

Visibilitat bona o excel·lent, tot i que serà localment regular al sector central del litoral i prelitoral. Al prelitoral sud i a la depressió Central serà regular o dolenta de matinada, amb alguns bancs de boira o boirina que localment persistiran fins al migdia al nord del sector.

Vent

El vent bufarà entre fluix i moderat de component oest, amb algunes ratxes fortes de matinada a la Costa Brava i al terç sud. A l'interior del quadrant nord-est, al Prepirineu i al nord de la depressió Central hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable.

Comentarios
Multimedia Diari