El Temps a Tarragona: núvols fins al migdia, comença el vent per la tarda

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 12 de desembre

11 diciembre 2019 13:18 | Actualizado a 12 diciembre 2019 16:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada la nuvolositat augmentarà i al matí quedarà mig o molt ennuvolat per núvols alts i mitjans en general, més abundants i compactes al nord-oest. A la tarda la nuvolositat quedarà molt ennuvolat o cobert arreu. Independentment, al vessant nord del Pirineu el cel estarà cobert o molt ennuvolat durant tot el dia.

Pluja

S'espera precipitació al vessant nord del Pirineu al llarg de tot el dia, més continuada a partir de migdia. A la tarda també se n'espera a la meitat oest, que de manera més dispersa podrà arribar a la resta del territori. Acumularà quantitats de precipitació entre minses i poc abundants. Seran puntualment abundants al vessant nord del Pirineu. La cota de neu se situarà al voltant dels 1.200 metres, si bé al final del dia pujarà fins als 1.800 metres.

Temperatures

Temperatura mínima serà semblant al Pirineu i entre lleugerament i moderadament més alta a la resta del país. La màxima serà similar o lleugerament més baixa. La temperatura mínima se situarà entre els 5 i 10 ºC al litoral, entre els -1 i els 4 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre els 2 i els 7 ºC a la resta. La temperatura màxima oscil·larà entre els 8 i els 13 ºC al Pirineu, al Prepirineu i a la depressió Central, entre els 12 i 17 ºC al litoral i entre els 9 i 14 ºC a la resta.

Vent

Vent de component oest arreu, tret de la costa Brava i interior del nord-est on serà de component sud, amb estones de fluix i variable. El component oest serà entre fluix i moderat fins al vespre, amb cops forts a la meitat sud del litoral i el prelitoral i a cotes elevades del Pirineu Occidental; a partir de llavors el vent es reforçarà i serà moderat amb cops forts, i alguns de molt forts als cims del Pirineu i a la meitat sud del Prelitoral.

Tendència per a demà

De matinada estarà entre mig i molt ennuvolat per núvols alts i mitjans. A partir de llavors, la nuvolositat minvarà i quedarà restringida al Pirineu i Prepirineu Occidental, sobretot al vessant nord on estarà cobert o molt ennuvolat tot el dia. A la resta creuaran algunes bandes de núvols alts i mitjans. El vent bufarà de component oest moderat amb ratxes fortes o molt fortes, sobretot al centre de la jornada. Puntualment el vent pot ser extremadament fort.

Comentarios
Multimedia Diari