La Tabacalera, localització principal de 'Los renglones torcidos de Dios'

Amb el suport de l'Ajuntament i la Tarragona Film Office, l'espai es converteix en un sanatori dels anys 70 per acollir el rodatge de la superproducció protagonitzada per Bárbara Lennie i Eduard Fernández

23 junio 2021 16:20 | Actualizado a 23 junio 2021 16:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’edifici de La Tabacalera de Tarragona és l’escenari principal de la pel·lícula 'Los renglones torcidos de Dios', que ha comptat per al rodatge a la ciutat amb el suport de l’Ajuntament i la Tarragona Film Office, l’oficina d’atenció als rodatges del Patronat Municipal de Turisme. Durant els dies de rodatge, l’espai es va convertir en un sanatori dels anys 70 gràcies a un treball intens de reconstrucció i jardineria.

La gravació a Tarragona d’aquesta superproducció protagonitzada per Bárbara Lennie i Eduard Fernández ha tingut lloc a la Tabacalera del 25 de maig al 6 de juny, tot i que l’ocupació per al muntatge i el desmuntatge del set s’ha allargat del 19 d’abril al 22 de juny. El rodatge de Los renglones torcidos de Dios, que també té Barcelona com a localització, es va iniciar precisament al maig i té una durada prevista de nou setmanes.

Oriol Paulo (Contratiempo, Durante la tormenta) dirigeix aquesta adaptació de la novel·la publicada el 1979 per Torcuato Luca de Tena, convertida ja en un clàssic de la literatura espanyola i que narra la història d’Alice Gould, una investigadora que s’interna en un hospital psiquiàtric per seguir la pista d’un cas en el qual està treballant. Bárbara Lennie dona vida a la protagonista en aquesta adaptació cinematogràfica mentre que Eduard Fernández interpreta el director del sanatori, Samuel Alvar.

Los renglones torcidos de Dios és una producció de Nostromo Pictures, Atresmedia Cine i Filmayer, mentre que Warner Bros. Pictures España serà l’encarregada de distribuir la pel·lícula a les sales espanyoles el 2022.

Comentarios
Multimedia Diari