Mossos investiga un funeral en una mesquita de Tarragona

Segons fonts policials, a l’interior del recinte que està ubicat al Polígon Entrevies hi hauria hagut aproximadament 300 persones

02 enero 2021 11:10 | Actualizado a 02 enero 2021 11:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra investiguen la celebració d’un funeral que hauria tingut lloc a una mesquita ubicada al Polígon Entrevies de Tarragona, ahir al migdia. Segons ha pogut saber el Diari de Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona hauria donat l’autorització corresponent a la comunitat sol·licitant per portar a terme el funeral amb un màxim de 50 persones. La sorpresa, segons expliquen fonts policials, va ser quan una patrulla dels Mossos d’Esquadra es va desplaçar fins al lloc i va comptabilitzar unes 300 persones aproximadament a l’interior de l’immoble. Els agents van desallotjar el recinte de seguida, van aixecar acta i van obrir diligències al respecte.

Una nau de 350 metres quadrats

Fonts policials relaten que els fets van ocórrer sobre dos quarts de dues del migdia i que els tràmits no van poder finalitzar fins a les quatre de la tarda. La mesquita en qüestió es troba al carrer Mas dels Canoneges, al Polígon Entrevies de Tarragona.

Cal recordar que la mesquita és propietat de l’Associació Cultural Islàmica de Tarragona des de l’any 2006, quan l’Ajuntament de Tarragona, amb l’alcalde Joan Miquel Nadal, va vendre l’immoble a l’entitat. La nau té uns 350 metres quadrats i funciona com a centre cultural i religiós per la comunita. El Diari ha intentat posar-se en contacte amb l’Associació Cultural Islàmica de Tarragona, però finalment no ha estat possible.

Comentarios
Multimedia Diari