Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Technip Energies celebra els seus 50 anys de presència a Espanya

Desde el 23 de septiembre y hasta el 2 de octubre Tarragona podrá ver un show único gracias al Circo Alegría: ‘Circo sobre Agua’, el primer océano holográfico en 3D instalado en una pista de circo

| Actualizado a 28 diciembre 2022 11:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Technip Energies va celebrar els seus 50 anys de presència a Espanya amb dos esdeveniments juntament amb els seus clients i col·laboradors, i amb una àmplia presència de representants de l’àmbit institucional, acadèmic i empresarial del territori, així com del grup Technip Energies.

El primer esdeveniment es va fer el dijous, 20 d’octubre, a l’Hotel The Westin Palace de Madrid i el segon el divendres 21 a la tarda a l’Hotel Le Meridien Ra del Vendrell. Ambdues celebracions van comptar amb la intervenció del Sr. Angel Alejandre, Director General de Technip Energies a Espanya, del Sr. Marco Villa, Chief Operating Officer de Technip Energies, i de Cosimo Cannalire, Vicepresident Comercial d’Europa i Aliances, qui va presentar una ponència sobre el ventall de tecnologies pròpies i acords de Technip Energies, focalitzades per assolir la Transició Energètica. Albert Castellanos, Secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, va clausurar l’acte que es va celebrar a l’Hotel Le Meridien Ra.

Angel Alejandre, Director General de Technip Energies a Espanya, va repassar els 50 anys d’història de la companyia a Espanya, projectant el futur i ambició de la companyia focalitzada a accelerar i liderar la Transició Energètica: «Volem ser la referència a Espanya per a la transformació de la indústria de procés al nou escenari de la transició energètica. A Espanya, ja som més de 900 professionals amb una capacitat d’execució d’1,5 M hores d’enginyeria focalitzats cada cop més en projectes nacionals i internacionals relacionats amb la transició energètica, tals com de biocombustibles, economia circular, hidrogen verd, GNL, així com del sector farmacèutic, en què estem participant activament».

Marco Villa, Chief Operating Officer de Technip Energies: «Estem molt orgullosos d’aquests 50 anys de presència a Espanya. Aconseguir aquesta fita ha estat possible gràcies a la força de ser una empresa global, com ho som nosaltres. La nostra entrega global unificada i la nostra presència a tot el món ens permet complir les necessitats dels nostres clients per als seus projectes. Ha estat una història d’èxit de la nostra empresa a Espanya, i seguirem treballant amb la mateixa passió i ambició pels nous reptes, enfocats a la Transició Energètica».

Sr. Albert Castellanos, Secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya: «Ens agradaria felicitar a Technip Energies Iberia pel seu 50è aniversari i pel seu lideratge mundial en enginyeria, tecnologia i processos de transició energètica. Des del Govern estem compromesos en millorar la sostenibilitat del teixit productiu, tot acompanyant a la industria catalana en la seva transició energètica cap a fonts més eficients i més respectuoses amb el medi ambient, i en treballar cap a un model d’economia circular».

Sobre Technip Energies

Technip Energies és una empresa líder en enginyeria i tecnologia per a la transició energètica, amb posicions de lideratge a GNL, hidrogen i etilè, així com amb posicions de mercat creixents en hidrogen blau i verd, química sostenible i gestió de CO2.

La companyia es beneficia del seu model sòlid d’execució de projectes, recolzat per una àmplia oferta de tecnologies, productes i serveis.

Amb presència a 34 països, els nostres 15.000 empleats estan plenament compromesos amb la realització dels projectes innovadors dels nostres clients, trencant els límits per accelerar la transició energètica cap a un futur millor.

Per més informació:

www.technipenergies.com

Comentarios
Multimedia Diari