Valls programa circ, música i vins a la fresca per a aquest mes de juliol

L'Auditori de Mas Miquel acollirà les propostes circenses, mentre que el claustre de l'antic Convent del Carme les musicals

19 mayo 2017 22:26 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Circ i música són les dues propostes culturals que Valls fa per aquest mes de juliol. Paral·lelament a les activitats de l’Estiu Actiu, l’Ajuntament ha desenvolupat juntament amb altres agents una doble programació d’espectacles que es realitzaran a les deu de la nit en dos espais: l’Auditori de Mas Miquel i, com a novetat d’enguany, també al claustre de l’antic Convent del Carme.

D’una banda, del 7 al 9 de juliol tindrà lloc ‘Juliol Circense’ amb l’Auditori de Mas Miquel com a escenari. El circ serà, per tant, l’encarregat d’obrir les activitats culturals d’estiu amb tres espectacles. Guillem Albà & The All in Orchestra encetaran el cicle presentant Marabunta. Els espectacles seguiran el dia 8 amb El Mêtre, de Jaume Jové, més conegut com a JAM, i finalment, el dia 9 la companyia Capicua presentarà Entredos.

‘En VIu’ serà la segona part de la programació. Es realitzarà del 14 al 18 de juliol i comptarà amb un total de cinc actuacions. Aquesta és una nova proposta que vol maridar la música, els vins del territori i l’arquitectura. De fet, aquest cicle musical es desenvoluparà al claustre de l’antic Convent del Carme, un espai que s’estrena com a escenari d’espectacles culturals.

A més, el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Tarragona és una de les entitats que s’ha sumat a l’organització. Així, cada concert comptarà amb un tast de vins en el qual també participaran els artistes que hagin intervingut en l’espectacle.

La programació s’obrirà amb la fusió del jazz i la música àrab a través de Nights in Tunisia. El dimecres 15 serà el torn de la vallenca Laia Bastús acompanyada per Agotino Aragno, mentre que el dia 16 Miquel Gil presentarà Matèria per commemorar els seus 40 anys dalt dels escenaris.

L’espectacle del divendres 17 de juliol s’inclourà en el cicle Divendres DiVIns, coordinat pel departament de Cultura de la Generalitat. És per això que tindrà un format diferent: l’activitat començarà a les 19.30 h, l’entrada costarà 5 euros i comptarà amb tres parts. Primerament, es tastaran cinc vins del territori, a continuació actuarà Cor Zóngora i, finalment, es farà una visita guiada pel Convent del Carme.

La programació cultural de juliol finalitzarà el dissabte 18 amb la projecció de l’òpera La Traviata, de Giuseppe Verdi, que aquell dia es representarà al Gran Teatre del Liceu. L’activitat s’inclourà a la iniciativa ‘Liceu a la Fresca’, una de les activitats realitzades en la celebració dels 15 anys de la reobertura del Liceu.

Comentarios
Multimedia Diari