Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

El polígon de les Planes Baixes de la Bisbal del Penedès es modificarà per ampliar la nau d’Affinity

Afectarà la parcel·la del carrer de la Vinya, de 52.500 metres quadrats

22 enero 2023 07:59 | Actualizado a 22 enero 2023 08:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha aprovat el projecte d’urbanització del carrer de la Vinya al polígon industrial de les Planes Baixes. En concret, es tracta de modificar la distribució d’aquesta part del polígon per tenir la mateixa superfície de parcel·les industrials i vials.

La zona en qüestió es tracta d’una esplanada al carrer de la vinya on s’hi farà un canvi de distribució. Aquesta zona es convertirà en una única parcel·la de 52.500 metres quadrats, on s’hi construirà una ampliació de la nau de l’empresa Affinity, que actualment es troba en obres.

A més, la parcel·la que està sobre el restaurant es transformarà en una zona viària. L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha explicat que és un projecte que es va iniciar al febrer de l’any passat: «Aquest és un tema que arrosseguem des de fa un any».

La batlle ha recalcat que la proposta va ser per part d’un promotor, d’iniciativa privada, i l’Ajuntament de la Bisbal ho va veure amb bons ulls perquè no modificava res. «És una redistribució per una empresa gran, vam creure que seria bo pel polígon i que, per tant, podria tirar endavant», ha afirmat Ferré.

Fins ara la subzona 28b del polígon industrial les Planes Baixes tenia dues subzones. La primera era la clau 28a, que està dedicada a la indústria i ala logística. En segon lloc, hi ha la clau 28b, que està destinada a usos de celler, hotelers o restauració.

Una de les consideracions rellevants per portar a terme l’aprovació d’aquest projecte va ser la gran demanda de naus logístiques al polígon industrial. Moltes empreses han considerat tenir naus logístiques amb superfícies grans de parcel·la, que disposin d’un major volum d’emmagatzematge.

Portant a terme aquesta modificació del carrer de la Vinya, es pot fer un segon pas per ampliar la nau logística que actualment està en construcció. L’objectiu també és disposar de més superfície de sòl urbà en continuïtat amb aquesta nau.

D’altra banda, l’alcaldessa del municipi ha recalcat que aquesta ampliació també suposarà tenir una plataforma logística important al polígon, que en l’actualitat està en construcció, que podrà millorar l’ocupació a la Bisbal del Penedès aportant més llocs de feina en la indústria.

Comentarios
Multimedia Diari