La XVII Nit del Turisme desvetllarà la nova campanya de promoció de Mont-roig

La gala, que es celebrarà el proper dijous 8 de juny, servirà per reunir al teixit empresarial local i donar la benvinguda a la nova temporada turística

05 junio 2017 12:01 | Actualizado a 05 junio 2017 16:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Mont-roig Miami Turisme donarà a conèixer la nova campanya de promoció del municipi en el marc de la XVII Nit del Turisme.

La vetllada, que es celebrarà aquest dijous al restaurant Les Vistes del Club de Golf Bonmont, servirà per presentar els nous projectes i activitats que s’han preparat per la nova temporada turística.

La gala, a més, vol tornar a ser punt de trobada entre el teixit empresarial i els representants municipals i contribuir a la creació de relacions i sinèrgies que afavoreixin el desenvolupament turístic local.

D’altra banda, la celebració reconeixerà, de nou, l’excel·lència de l’empresariat local a través del Premi Nit de Turisme. Els assistents seran els encarregats de votar un dels tres candidats proposats per la Regidoria de Turisme i ratificats per la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp.

En aquesta edició els finalistes al Premi Nit del Turisme són:

  • Immobiliària Arenda Costa Dorada. Per la comercialització dels seus productes a través de nous canals, adreçant la seva oferta a nous segments.
  • Pastisseria cafeteria La Glòria. Per la seva trajectòria professional reconeguda en el temps i la seva remodelació, replantejament i actualització del negoci adaptant-lo a les noves tendències.
  • Reimund Dietzen. Per posar en valor els recursos turístics convertint-los en una experiència pel visitant, essent pioner en la comercialització i promoció del cicloturisme al municipi.
El Premi Nit del Turisme es va crear l’any passat i té l’objectiu de posar en valor el treball i la trajectòria professional d’aquelles empreses, entitats o institucions que aposten per la qualitat, la segmentació, la diferenciació i l’especialització en els seus serveis i que contribueixen d’aquesta forma a potenciar la competitivitat i el desenvolupament turístic del municipi.

Comentarios
Multimedia Diari