Cambrils acull la sisena prova del Campionat de Catalunya de vòlei platja

Les proves es disputaran a la platja del Regueral el 29 i 30 de juliol

26 julio 2017 10:24 | Actualizado a 26 julio 2017 10:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Després de tres setmanes de descans el Vichy Catalan Vòlei Tour–Campionat de Catalunya 2017 de vòlei platja aterra a la platja de Cambrils. El campionat, que organitza la Federació Catalana de Voleibol (FCVB), arriba a aquesta localitat de la Costa Daurada després de visitar les platges de Lloret de Mar, Vilanova i la Geltrú, Mataró, Calella i Cunit.

El Vichy Catalan Vòlei Tour–Campionat de Catalunya 2017 el disputen jugadors federats i amb rànquing provinents de Catalunya, de la resta de l’Estat i d'altres països. Com a torneig homologat, també puntua pel rànquing del Campionat d’Espanya de vòlei platja.

La sorra de Cambrils acollirà totes les proves dels quadres masculí i femení, on malgrat la superioritat demostrada per algunes parelles al llarg del campionat, encara està tot per decidir.
 
En categoria masculina la parella formada per Javier Naya i Carles Mora s'han imposat en tres de les cinc proves del campionat, mentre que a la femenina Erika Kliokmanaite i Kadri Puri també han sumat tres victòries. De moment, a totes les proves disputades fins ara s'ha assolit un gran nivell de joc i de participació, que de ben segur es repetirà a Cambrils.

Guanyadors Categoria masculina (5 primeres proves) 
·Lloret de Mar: Javier Naya – Carles Mora

·Vilanova i la Geltrú: Alejandro Huerta – Óscar Jiménez

·Mataró: Javier Naya – Carles Mora

·Calella: Conrad Rovira – Ferran Serra

·Cunit: Javier Naya – Carles Mora

Guanyadores Categoria femenina (5 primeres proves) 
·Lloret de Mar: Erika Kliokmanaite – Núria Bouza 

·Vilanova i la Geltrú: Erika Kliokmanaite – Kadri Puri

·Mataró: Erika Kliokmanaite – Kadri Puri

·Calella: Erika Kliokmanaite – Kadri Puri

·Cunit: Marta García – Marta Galcerán

Tots els partits de la sisena prova del Vichy Catalan Vòlei Tour 2017 es disputaran a la platja del Regueral de Cambrils. El dissabte 29 de juliol pel matí es disputaran els partits de la fase prèvia. El dissabte per la tarda es disputaran els partits de classificació per a les semifinals i les finals, que es jugaran diumenge 30 de juliol: pel matí les semifinals i per la tarda les finals a partir de les 18:000 hores. L'entrega de premis tindrà lloc després de la disputa de les finals.

En paral·lel als partits del Vichy Catalan Vòlei Tour 2017 també es jugaran els encontres de l'Open FCVb per a jugadors amateurs: dissabte al matí els partits classificatoris i dissabte a la tarda les finals. Tots els jugadors que no es classifiquin per a les finals del Vichy Catalan Vòlei Tour, i els jugadors de categoria Open, podran disputar durant tot el diumenge l'Open mixte. Les finals de l'Open mixte es jugaran diumenge a la tarda

Comentarios
Multimedia Diari