Els bombers treballen per apagar un incendi forestal a Corbera d'Ebre

Va començar la nit d'ahir dimarts i  la superfície afectada estaria entre dues i tres hectàrees

11 agosto 2021 05:27 | Actualizado a 11 agosto 2021 05:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Quan encara no havia arribat l'episodi de forta calor, la nit d'ahir dimarts es va originar un incendi forestal al terme municipal de Corbera d'Ebre, a la Terra Alta. Al llarg de la nit hi han treballat 17 dotacions dels Bombers de la Generalitat que, a la matinada, han aconseguit controlar el foc. Han treballat en una superfície entre dues i tres hectàrees.

A les 22.19 hores, el telèfon d'emergències 112 rebia l'avís que es veia foc i fum al mig d'un bosc situat entre els paratges de les Crevetes i els Barrancs. S'accedia al lloc a l'alçada del quilòmetre 807 de la carretera N-420.

Els bombers van desplaçar inicialment diverses dotacions. Quan van arribar, el foc estava cremant una zona d’arbres i arbustos en forma ascendent, per la qual cosa va avançar ràpidament.

El que més preocupava era el flanc esquerra, perquè tenia un gran potencial.

Finalment, el treball dels equips d'extinció va donar el seu fruit a la 1.25 hores, quan el foc s'ha donat per estabilitzat. Les dotacions de bombers han pogut encerclar el perímetre amb línies d'aigua. I a les 2.05 el sinistre ja estava controlat.

En total han intervingut disset dotacions dels parcs de Gandesa, Amposta, Reus, Ulldecona, de la Regió d'Emergències de Tarragona, Tortosa, Benifallet, la Granadella, Ascó i Móra d'Ebre.

A les set d'aquest matí continuaven remullant el perímetre cinc dot

Comentarios
Multimedia Diari