Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Amposta ajuda a implementar més empreses als polígons

El ple municipal de novembre també ha aprovat anomenar ‘plaça dels Juniors’ a un nou espai urbà que construirà a la zona del Castell

28 noviembre 2022 18:58 | Actualizado a 29 noviembre 2022 07:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Amposta afavorirà la implementació econòmica de la petita i mitjana empresa als polígons industrials amb una modificació del POUM que regula l’activitat desenvolupada en aquestes zones. La proposta, relacionada amb la indústria aïllada, es va aprovar de forma provisional en el Ple Municipal de novembre, celebrat ahir.

La problemàtica afecta els dos polígons i sorgeix després de la compra de 14 naus del Políogon de Tosses per part d’empresaris que volen dinamitzar la zona. «Llavors ens trobem que allí no es pot fer qualsevol classe d’activitat. Solucionem la situació i afavorim alguna ampliació d’activitat existent que no es podia precisament per la tipologia urbanística dels polígons», detalla l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs.

D’altra banda, l’Ajuntament també ha aprovat una moció per demanar que les administracions superiors assumeixen les seves competències, i així millorar l’administració local i millorar de finançament. A més, entre altres, es va aprovar un conveni per posar solucions a la precarietat energètica.

La plaça dels Juniors

A la zona del Castell, davant de l’Escola de Música de la Unió Filharmònica, el consistori ha adquirit tres immobles -un d’ells el local on es trobava el pub Tic Tac Toc- per enderrocar i construir una plaça. Durant la sessió plenària es va aprovar denominar aquest nou espai urbà com a plaça dels Juniors, en honor al popular conjunt musical ampostí.

«Són els familiars dels Juniors qui es posen en contacte amb l’ajuntament i ens comprometem a elevar-ho a la Comissió del Nomenclàtor que ho accepta», explica Tomàs, afegint que «al final encaixem dues oportunitats. La primera, el fet de poder donar nom a un grup de música tan important de la nostra ciutat i el nostre territori com els Juniors i l’altra el fet que aviat tindrem un nou espai públic».

Comentarios
Multimedia Diari