Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

ERC, pel tercer mandat consecutiu a Amposta

Nova legislatura. La majoria absoluta d’Esquerra Republicana permet formar un govern renovat i segons el previst

18 junio 2023 07:59 | Actualizado a 18 junio 2023 08:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dia de canvis oficials en tots els ajuntaments. A Amposta, després de la victòria per majoria absoluta d’Esquerra Republicana amb Adam Tomàs (ERC-EAM) al capdavant, el govern es renova parcialment, mantenint alguns dels regidors i membres de l’oposició, però amb diverses cares noves, i d’altres no tan noves que tornen a la política municipal.

La capital del Montsià ha pogut esquivar el que ha passat en molts altres municipis ebrencs i ha aconseguit formar govern de manera còmoda i tal com estava previst. Durant aquest acte d’inauguració de la nova legislatura, després de la presa de possessió dels càrrecs electes, Tomàs va rebre la vara d’alcalde, irònicament, per part de Manel Ferre, exalcalde i candidat de Junts, ara a l’oposició.

Precisament Ferre, durant la seva intervenció, va agrair a tots els votants i va assegurar que durant els pròxims quatre anys lideraria una oposició forta i seria, però respectuosa i amb rigor, tot buscant el millor per a la ciutat i tots els seus ciutadans.

«Treballarem per aconseguir una Amposta molt millor, en tots els sentits, perquè creiem que és possible i hi ha molt de marge de maniobra», deia Ferre, assegurant voler ser «portaveus a l’oposició de tots els ciutadans. Estem plenament convençuts que hi ha una altra manera de governar, de fer les coses i de donar resposta a les mancances i problemes».

En la mateixa línia, el cap de llista de Som Amposta, German Ciscar, s’ha compromès a «fiscalitzar l’acció de govern. Tot allò que ens sembli malament ho denunciarem, i continuarem presentant propostes i projectes que considerem beneficiosos, com hem fet fins ara». Amb aquest segon partit es completa l’oposició per aquesta legislatura.

Finalment, durant la sessió, a la qual van assistir els candidats que no han resultat electes, membres del govern sortint, representants d’entitats i empreses, familiars i veïns, Tomàs agraïa a la confiança per mantenir en el projecte de govern i revalidar els resultats del 2015 i estenia la mà tant a l’oposició com als diferents agents socioeconòmics de la ciutat, a treballar en equip.

«Assumeixo aquest mandat per assegurar un treball compartit on qui guanyi sigui Amposta. Hem de treballar junts per la ciutat, i prendre decisions per fer-la créixer. Tenim davant un mandat de gran importància i de mirar més endavant amb ambició». Deia Tomàs, afegint que «Amposta veurà en els pròxims anys una transformació històrica».

En aquest sentit, l’alcalde va aprofitar per recordar els projectes que ja estan en marxa i que es continuaran implementant durant el mandat per potenciar la ciutat i fer-la un referent al país. Entre aquests, s’ha referit a la posada en marxa del vaixell elèctric, l’ampliació de la via verda, el trasllat de l’escola d’art a l’antic col·legi de les monges o la dinamització dels polígons industrials, entre altres.

Comentarios
Multimedia Diari