La web ‘Fet a la Terra Alta’ promou el producte local

S'hi mostren una cinquantena de productors en una primera fase

| Actualizado a 01 abril 2021 09:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Consell Comarcal de la Terra Alta ha posat en marxa la pàgina web ‘Fet a la Terra Alta’ (http://fetalaterraalta.cat) per impulsar la promoció del producte local. Permet cercar els productes que s’elaboren a la comarca a través de diferents categories: Carns i embotits, Conserves, Begudes, Fruita i tòfona, Fruits secs, Mel i melmelades, Pa i pastes, Olives i olivada, i Vermut. Properament, també s’hi afegiran els productes i productors vinculats a les categories Oli, Vins i Artesania.
L’apartat Productes permet fer cerca per poblacions i per establiments, dels quals el web n’informa de tot allò que ofereixen, així com horaris, dades de contacte, ubicació sobre mapa i que acompanya d’un petit vídeo de presentació. Al seu torn, l’apartat Productors permet conèixer els elaboradors de producte local que hi ha als pobles terraltins i cercar-los directament pel nom o aplicant filtres, com ara el de població. 
La web ‘Fet a la Terra Alta’ també enllaça amb els espais a la xarxa dels diferents productors perquè l’usuari pugui contactar-los directament. «Si apostem pel turisme sostenible basat en el sector agrònom i la natura, el millor que podem fer és potenciar tots els productes que s’elaboren a la Terra Alta i posar-los en valor perquè es coneguin arreu del país», afirma la presidenta del Consell Comarcal, Neus Sanromà. 
‘Fet a la Terra Alta’ engloba més d’una cinquantena de productors. En una segona fase, però, aquest llistat s’ampliarà i està previst que se sobrepassi la vuitantena, abans d’integrar també els elaboradors vitivinícoles de la comarca.
La iniciativa ha comptat amb la col·laboració de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (Idece).

Comentarios
Multimedia Diari