Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Professors de l’Institut de l’Ebre surten en defensa del centre

  Denuncien «atacs cap a companys amb informació no contrastada» davant el cas de presumptes irregularitats que s’està investigant

  01 marzo 2024 17:51 | Actualizado a 01 marzo 2024 17:51
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Un nombrós grup de professors de l’Institut de l’Ebre de Tortosa han sortit aquest divendres a les portes del centre en defensa de la qualitat docent de l’institut davant un cas de presumptes pràctiques irregulars que el Departament d’Educació està investigant.

  Durant la lectura d’un manifest i amb samarretes amb el lema «Stop acusacions», els docents han lamentat que el cas que s’està investigant de possibles irregularitats en el sistema de pràctiques d’alumnes d’informàtica haja desprestigiat la imatge del centre i han senyalat els mitjans de comunicació com a responsables d’uns «atacs» que, asseguren, també perjudiquen l’alumnat. En aquest sentit, han demanat confiança a les famílies i als propis alumnes en la qualitat docent de l’institut.

  Els docents, així, han volgut denunciar «l’allau d’informació i atacs cap a companys amb informació no contrastada». El manifest també denunciava que un dels assistents al claustre del passat dimecres va enregistrar la sessió, quan la majoria dels professors havien votat en contra que es gravessen.

  Els professors han volgut sortir al pas davant la indefensió que senten amb aquesta situació que ha afectat tota la comunitat educativa.

  Segons aquests docents, s’haurien presentat fins a cinc denúncies a alguns professors per aquestes possibles irregularitats, quatre de les quals haurien estat desestimades.

  Comentarios
  Multimedia Diari