Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Tortosa s’endinsa en les cultures irlandesa i anglesa

L’Irish English Festival omple d’activitats la ciutat durant el cap de setmana, amb debats, desfilades, música i gastronomia

| Actualizado a 19 marzo 2023 07:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Tortosa Irish English Festival omple de vida aquest cap de setmana la capital del Baix Ebre, amb debats, desfilades i actes lúdics que pretenen promoure el coneixement de la llengua anglesa. Per commemorar la festivitat de Saint Patrick’s Day, patró d’Irlanda, ahir al matí va tenir lloc la tradicional desfilada,molt concorreguda: a més dels Abanderats de Tortosa, que van fer onejar els colors de cada comtat irlandès, també hi van prendre part els gegants i la Cucafera, la Banda Municipal de Música de Tortosa, l’associació de sevillanes Punt i Apart i els Castellers de Tortosa, que van acompanyar el so de les gaites, instrument per excel·lència del folklore anglès. Al vespre i nit, el Mercat de Tortosa a acollir també una festa amb tapes i música. Una de les novetats d’aquesta edició han estat els tres escape rooms que es van programar a l’antic convent de les Serves.

Però les activitats van arrencar divendres al campus ebrenc de la Universitat Rovira i Virgili, amb la vessant més acadèmica del festival: la sessió de debats en anglès, a càrrec d’alumnat de diferents centres educatius de primària i secundària de Tortosa i d’arreu del territori.

Entre els actes proposats per avui diumenge, últim dia del festival, hi ha una representació teatral a càrrec de l’escola municipal de Teatre de Tortosa, amb la llegenda de la Cucafera com a protagonista i interpretada en anglès, que tindrà lloc al teatre-auditori Felip Pedrell al migdia.

Comentarios
Multimedia Diari