Segona ronda: Els Verds segueixen líders després de dues rondes

La caiguda del 3de10 de la Colla Vella fa que els vilafranquins prenguin avantatge. La Jove de Tarragona ha aconseguit una fita històrica, descarregar el 3de9 amb folre i l'agulla

19 mayo 2017 17:58 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Al seu lloc, La Jove està protagonitzant un Concurs antològic. Després de completar el 5de9f a la primera ronda, els de la camisa lila han aconseguit una fita històrica, descarregar el 3de9 amb folre i l'agulla, convertint-se en la segona colla en poder descarregar-lo, juntament amb els Castellers de Vilafranca.

Els Verds segueixen líders, ja que han optat pel 2de8 sense folre, en el que ha estat la primera ocasió en què han dut aquest castell a plaça aquest any. Tot i pujar de manera quasi excel·lent, a la sortida de l'enxaneta, el castell ha cedit, a causa de la immensa fragilitat i dificultat d'aquesta estructura. 

Els Capgrossos de Mataró han descarregat el 2de9 amb folre i manilles, el primer dels grans objectius de la formació del Maresme. 

En canvi, la Colla Joves Xiquets de Valls no ha pogut assolir el 3de10 amb folre i manilles, la carta per la qual han optat aquesta segona ronda. Des de bon començament l'encaix de folre i manilles no ha estat el més òptim, i amb l'entrada de dosos el castell ha cedit. 

Els Xiquets de Reus han aconseguit descarregar el 3de9 amb folre, el tercer de la temporada; un castell que han hagut de treballar sobretot a partir de l'aleta, però que finalment ha arribat a bon port. Els Nens del Vendrell han carregat el tres folrat.

Seguirem informant. 


Recupera la primera ronda del Concurs: La Colla Vella de Valls carrega el 4d10fm al Concurs de Castells

Comentarios
Multimedia Diari