Pilones de mil i un colors a Reus

Una vintena d’entitats van decorar ahir les pilones del carrer Martí Napolità per convertir-les en un reclam i reivindicar l’art a l’espai públic 

06 octubre 2018 11:20 | Actualizado a 09 octubre 2018 12:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una pilona amb els colors que llueixen els Xiquets de Reus durant les seves actuacions, una altra amb una gran flama representant el foc dels Diables de Reus o una altra completament de color groc. Aquests són tres exemples dels colors que llueixen els pilons que es troben al carrer Martí Napolità del barri Santa Anna.

I és que tots ells han abandonat l’homogeni i auster negre per lluir mil i un colors que, de ben segur, donaran molt a parlar en els pròxims dies. Els responsables d’aquesta performance urbana van ser una vintena d’entitats de la ciutat que ahir a la tarda van portar a terme una acció artística conjunta per millorar l’atractiu cultural i turístic del carrer amb elements de la ciutat. Els seus organitzadors també explicaven que la finalitat de l’acció era reivindicar l’art a l’espai públic des de l’àmbit associatiu.

La iniciativa va cridar l’atenció dels ciutadans que passejaven per la zona i va resultar un èxit de participació. Entre tots ells destacava l’Associació Reus Refugi, amb un gran nombre de persones ideant com plasmar la seva obra en un dels pilons del carrer de la millor forma possible.

Cita anual

L’acció d’art urbà va tenir lloc ahir després que la pluja dissolgués la primera convocatòria. En aquella ocasió, els seus organitzadors van mantenir la seva celebració amb força secretisme, ja que no disposaven amb el vistiplau del consistori. La intenció és que l’acte esdevingui una tradició al barri Santa Anna de cara als pròxims anys tal com a succeït amb el Pilons Parade de Tarragona.

Comentarios
Multimedia Diari