Dimecres, 22 de novembre: forts cops de vent a l’Ebre

La previsió meteorològica al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre

21 noviembre 2023 13:33 | Actualizado a 21 noviembre 2023 13:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Al vessant nord del Pirineu i altres punts de l’extrem nord de la serralada, el cel estarà molt ennuvolat o cobert fins a migdia. A partir de llavors la nuvolositat minvarà progressivament fins a quedar mig ennuvolat al vespre. A la resta del país, el cel estarà serè en general, tot i que hi haurà alguns estrats baixos fins a primera hora del matí a punts del prelitoral sud i l’altiplà Central.

Precipitacions

Fins a mitja tarda s’espera precipitació feble i intermitent al vessant nord del Pirineu, amb una cota de neu al voltant dels 1.200 metres, tot i que la precipitació s’anirà restringint progressivament a cotes altes fins a desaparèixer al final del dia. La quantitat acumulada serà minsa o localment poc abundant.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament, localment moderadament, més baixa. La temperatura màxima serà semblant o lleugerament més baixa.

Visibilitat

A cotes mitjanes i altes de l’extrem nord del Pirineu es produirà el fenomen del torb. La visibilitat serà entre regular i dolenta al vessant nord del Pirineu i altres punts de l’extrem nord de la serralada, sobretot fins a migdia. A la resta del país, la visibilitat serà excel·lent en general, tot i que a punts del prelitoral sud i l’altiplà Central hi haurà alguns bancs de boira o boirina fins a primeres hores del matí.

Vent

Vent de component nord al Pirineu, Prepirineu i al quadrant nord-est. Bufarà entre moderat i fort amb ratxes molt fortes a l’Empordà i cotes altes del Pirineu, mentre que a la resta bufarà entre fluix i moderat amb cops forts. Amb tot, el vent tendirà a afluixar a partir del vespre. A la resta de la meitat oest el vent bufarà de component oest entre fluix i moderat amb cops forts, sobretot al terç sud on hi haurà cops forts i algun de molt fort al prelitoral i les Terres de l’Ebre, tot i que el vent tendirà a afluixar a partir de la tarda Independentment, el vent serà fluix i variable al nord del litoral i prelitoral central i altres punts de l’interior de la meitat est.

Comentarios
Multimedia Diari